Velkommen tilbage til 90'erne - Crop tops

En hyldest til Karen Thisted – Så skal der leves!

Pga. mit Studie og den massive læsemængde der følger med, har jeg desværre ikke tid til at læse alle de bøger jeg meget gerne vil (ELSKER at læse). Men sådan nogle som Karen Thisteds nye bog “Så skal der leves” som er skrevet i et meget let sprog, er lige noget for mig lige nu, når jeg har tid til at sætte mig med andet end en studiebog: Den er letlæselig og den oser af livsglæde og livserfaring. Godt nok er jeg kun kommet til side 24 i bogen, men jeg er allerede helt hooked, og jeg glæder mig til at læse videre om den fantastiske kvinde som jeg tror Karen Thisted er.

Hendes smil er enormt smittende, og hun virker som en dejlig og hjertevarm kvinde!

Hendes smil er enormt smittende, og hun virker som en dejlig og hjertevarm kvinde!

Jeg blev gjort opmærksom på bogen på sidste års bogmesse i Bella Centret i KBH. Min veninde er stor fan af Karen Thisted, og ville gerne høre det interview der var hende. Jeg tog med, og selvom jeg ikke har kendt så meget til Thisted før, faldt jeg pladask for damen: Hun har så meget humor, livsglæde og og engagement i sit og andres liv, at man ikke kan andet end at blive glad i låget af hende. Hun minder en smule om søren Gericke synes jeg: Tager alting som det kommer, og det som ikke lykkes .. Det er sku lige meget. Vi lærer noget af det alligevel. Og det er en helt fantastisk holdning af have til alting!
Jeg mener hun har været gift nogle gange, og hun fortalte nogle virkelig sjove historier om hendes tidligere mænd. Men hun fortalte også at hun havde lært noget af alle ægteskaberne, og hun var blevet klogere.

Jeg glæder mig helt vildt til at komme videre med bogen! Jeg tror den er virkelig sjov og livsbekræftende uden at være klæbrig og tårevædet. Bogen kan virkelig anbefales til alle og enhver, som har lyst til at læse om en kvinde med ben i næsen og som ved hvad hun vil og hvorfor hun gør som hun gør. Og som har det skideskæft imens!

Bogen kan købes hos boghandlere, eller lånes på biblioteket (jeg gjorde det sidste).
sa-skal-der-leves-ebog

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen tilbage til 90'erne - Crop tops