Når man har fundet de perfekte jeans ..

Velkommen tilbage til 90’erne – Crop tops

Jeg savner at der er nogle der siger fra overfor crop tops. De har efterhånden været moderne og til at få fat i, i et år eller halvandet. Men hvorfor? Den eneste (efter min mening) som kan rocke en crop top er Miley Cyrus. Hvorfor? Fordi hun er så outragious i alt andet hvad hun gør, og det ligesom hører med til hendes stil at bærer crop tops. Hvis ikke toppen allerede var moderne, havde hun nok selv klippet en trøje til og gået i 90’er-mode.

Tendenser kommer og går, og nogle vender tilbage fra forrige årti. Vi kan se bukser med svaj (som nu er blevet ‘genopfundet’ som bootcut jeans), skulderpuder og også crop tops. Og tusind andre ting! Men bare fordi det engang var moderne, betyder det ikke at det skal bruges ti-tyve år efter. Det var et kæmpe hit i 90’erne, og åbenbart også i dag.
Jeg har en teori .. Den går på, at designerne ikke har nok inspiration til at opfinde nye trends, og derfor vælger at gå tilbage i tiden og prøve nogle gamle klassikere. Og det virker åbenbart med nogle ting. Som crop tops. Men det er jo ikke ensbetydende med at vi alle skal vise vores maveskind.

Kan det have noget at gøre med at jeg ikke altid har en flad mave? At min mave er fuld af ar? Næh, sådan set ikke. Selvom jeg gerne vil undgå oppustethed (hvem vil ikke det?), så er jeg sådan set glad for min mave. Og mine ar? Tja, det er en del af mig, og dem er jeg sådan set også glad for!
Jeg kan bare ikke lide crop tops, og alle andre end Miley Cyrus bør lagde være med at gå i dem og købe dem!

Hvad har en lang top/t-shirt nu gjort, siden den ikke må være nede i din mederdel Kim K.?

Hvad har en lang top/t-shirt nu gjort, siden den ikke må være nede i din mederdel Kim K.?

MC kan finde ud af at bruge crop tops til hendes rockede stil!

MC kan finde ud af at bruge crop tops til hendes rockede stil!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når man har fundet de perfekte jeans ..