Where's my memo?

En hyldest til mine gamle jeans

Mine elskede jeans som jeg efterhånden har gået med i fem år (måske mere?) er afgået ved døden. De har været tynde i skridtet i noget tid nu, og nu er der gået hul. Jeg har gået med de jeans i virkelig mange år og forskellige sammenhænge (her til fest hos en veninde for mange år siden), men nu er det altså slut, og de er smidt ud.
Det er virkelig sjældent (måske endda første gang) at min tøj direkte er blevet slidt, så jeg har været nødsaget til at smide det ud. Enten har jeg så meget tøj, at det slid der kommer på det er huller (mest på mine trøjer og toppe.. De burde måske også smides ud selvom det er små huller) og dermed ikke fører til at det bliver smidt ud af den grund. Eller også er tøjet blevet for småt. Men de her bukser har fulgt mig i mange mange år, og det var lidt mærkeligt at skulle ud og købe nogle nye.

HELDIGVIS fandt jeg nogle nye. Eneste minus er, at de er lidt korte, så det ligner de stumper en smule. Men de er flotte, sidder helt perfekt, og jeg er virkelig glad for dem. Heldigvis var de til halv pris.. Ellers havde de koster næsten 2000 kroner. Så meget har jeg aldrig brugt på et par bukser før. Men hvis jeg kommer til at gå i dem ligeså meget som de forrige jeans, så er det pengene værd!Bukser

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Where's my memo?