Når du har for mange sko .. Som om det kan ske!

Hyldest til bloggen Curves Ahead

En måneds tid eller to siden, opdagede jeg bloggen Curves Ahead. Det er en blog til plus-size kvinder, og bloggen vejleder blandt andet om hvordan man skal gå klædt alt efter hvilken kropstype man har. Derudover beskriver en af bloggerne at hun har befriet sine overarme, og nu viser disse med største fornøjelse.

Det er to kvinder som har bloggen, Høeg og Momme kalder de sig. De er begge kvinder i plus-size, og kan derfor relatere sig til problemet med at finde flot og klædeligt tøj i store størrelser. Alligevel har de en sindsygt fed stil, og de er ikke bange for at kaste sig ud i noget nyt og fashionabelt. Og det er skønt!
Hvad der også er fedt ved bloggen er, at det ikke kun er mode men også fordomme om plis-size kvinde der bliver behandlet. Et par indlæg handler om de mange følelser der er koblet til kroppen, og at det ikke altid er nemt at være større end andre. Det er fedt at de to kvinder tager disse problematikker op, og også afliver nogle fordomme (er man tyk er man usund osv.)

Et udklip af hvad der blandt andet findes på bloggen

Et udklip af hvad der blandt andet findes på bloggen

Skærmbillede 2014-06-16 kl. 08.14.48

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når du har for mange sko .. Som om det kan ske!