Skokigning med en veninde

Når man har fundet de perfekte jeans ..

.. så skal man ikke gi’ slip på dem.

IMG_2141

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Disse jeans har været min tro følgessvend de sidste mange år. Jeg mener at jeg købte dem i Kvickly (af alle steder) i starten af gymnasiet, måske i 2g. Det vil sige, at de er fem år gamle den dag i dag. Knappen er blevet udskiftet et par gange, og skridtet er ligeså stille blevet tyndere og tyndere i stoffet. Men det er først for tre måneders tid siden de virkelig gav op: Skridtet kunne ikke holde mere, og der kom et hul. Og hvad gør man så? Man finder et nyt par lækre jeans! Og tro mig, jeg gruede virkelig for den jagt. Især for jeg praktisk taget faldt over de her bukser i Kvickly for så mange år siden, og de kun har kostet 150 kroner. Jep, jeg passer godt på mit tøj!
Men jeg var på jagt i Svendborg, og gik først ind i Paddington. Der havde de mange finre jeans, men også dyre. Dog var de fleste på udsalg. Derefter gik jeg ind i Noa Noa. ELSKER den stemning der er derinde. Hun havde ikke nogle jeans, og foreslog (pænt og høfligt, og vi havde en god samtale ud af det) at jeg droppede bukserne og gik mere i kjole. Jeg forklarede at jeg tit gik i kjole, men virkelig manglede de her bukser! Så jeg gik tilbage til Paddington, og fandt det nye perfekte par jeans! Til alt for mange penge. Men hey, jeg har råd til det, og hvis jeg kommer til at bruge dem ligeså meget som de andre (hvilket jeg allerede er igang med), så er de absolut pengene værd!

Men, der skal altså lyde en hyldest til gode jeans, hvad enten de er fra Kvickly eller et designerbrand. De gør noget for min selvfølelse, mine lægge og især min røv! TAK!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skokigning med en veninde