Catwalktendenser ala Modemagasinet IN - læder

Mangel på smarte rygsække

Jeg er en af de mange personer i Danmark som lider af rygskævheden skoliose. Fordi jeg har gennemgået en stor operation tilbage i 2001, og tager immunsænkende medicin, ville lægerne på Århus kommunehospital gerne undgå en operation i ryggen. Heldigvis for mig, har min ryg ikke forandret sig de sidste tre (snart fire) år, og operation er udelukket. Yay for mig 😀

Den skæve ryg har dog gjort, at jeg er blevet meget mere opmærksom på mit fodtøj og hvilken taske jeg bærer. Selvom jeg kan holde mig smertefri gennem træning, er min træning spildt hvis jeg har nogle helt flade sko på eller en skuldertaske på hele dagen. Især en skuldertaske har jeg oplevet, ødelægger det hele: Jeg skal have min vægt placeret godt og solidt bag på min ryg, med to bærende stropper foran på brystet. Sjovt nok kan jeg godt bære indkøbsposer et længere stykke, men ikke skuldertasker.

Now we're talking. Leopard og rygsæk = YES! Den er altså lidt fin, også til kun 199kr hos H&M :)

Now we’re talking. Leopard og rygsæk = YES! Den er altså lidt fin, også til kun 199kr hos H&M 🙂

Lige pt har jeg min skoletaske som jeg flittigt bruger når jeg skal træne, i skole, hjem til mine forældre, til lægen eller hvad jeg nu skal. Den følger mig overalt, og jeg er virkelig glad for den. Eneste minus: Den er sku ikke så skidesmart. Det er en Haglöfs (godt nok i sort, but still), og den er ikke så skide smart at rende rundt med og jeg føler mig nogle gange lidt kluntet med den på ryggen. Især hvis jeg er ført en pæn jakke, flotte sko og nogle lækre bukser. Så fungere sættet altså bare ikke ligeså godt med en rygsæk!
Til gengæld findes der mange fine små håndtasker/skuldertaske jeg med glæde ville have fat i. Men fordi jeg har så mange ting med, er en lille håndtaske for lille. Og fordi min ryg er skæv, er en skuldertaske ikke aktuel og kan (næsten) ikke længere komme på tale i min hverdag.

H&M og lavet et bud her. Men igen, jeg mangler store, støttende og bærende stropper! Plus, tasken giver mig referancer til gymnastik i folkeskolen.

H&M og lavet et bud her. Men igen, jeg mangler store, støttende og bærende stropper! Plus, tasken giver mig referancer til gymnastik i folkeskolen.

Derfor savner jeg et pænt alternativ til min skolerygsæk. En som er ligeså funktionel som en rygsæk, men ligeså pæn som en skuldertaske. De eneste jeg har fundet som minder om en sådan model er en Fjällraven. Gerne i lilla. Ellers synes jeg ikke der er nogle tasker som passer til mine ønsker.
Ecco begyndte for nogle år siden at designe tasker. Jeg glædede mig, for jeg er meget tilfreds med deres sko, og de tænker mere på comforten end så mange andre skofirmaer gør. Derfor håbede jeg at deres taskelinje ville indeholde rygsække, så ryggen ikke tog skade af skuldertasker. Men næææh nej, det er kun skuldertasker. Og de er så pæne at jeg gerne vil have dem! Men igen, det er ikke en mulighed pga. den dårlige ryg.
Hvis jeg er i skole og dermed bruger min skoletaske til computer, bøger og madpakke, må jeg finde en anden taske til mit træningstøj når jeg skal ned og træne. Jeg har en minikuffert som jeg bruger, og den skader ikke min ryg. Men jeg har mange gange undret mig over, at et sted som fittnessdk som skulle sørge for at folk passer godt på deres krop, ikke sælger rygsække, men kun skuldertaske til træningstøjet: Det er dårligt for ryggen, og noget af ens træning går tabt ved brugen af denne. Er rygsække ikke smart? Hvis nej, så må nogen gøre dem smart! Enten ved at blive ved med at gå med dem, eller også må nogen designe en taske som er så pæn at alle vil gå med den!

Jeg søger virkelig en pæn rygsæk! Derfor: Hjælp mig gerne derude bag skærmen hvis du kender til noget eller nogen der kan opfylde dette krav!

Prøv og se hvor pæn denne taske er. Hvis man på en eller anden smart måde kunne lave den om til en rygsæk..

Prøv og se hvor pæn denne taske er. Hvis man på en eller anden smart måde kunne lave den om til en rygsæk..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Catwalktendenser ala Modemagasinet IN - læder