Maxikjoler - til hverdag og ikke kun til fest

Den smukkeste sommerkjole !

Jeg er i øjeblikket i Skagen med min familie. I dag var vi på byvandring, hvor vi kom forbi en masse store og små butikker. Der er et virkelig hyggeligt bymiljø her i Skagen, og nogle små og anderledes butikker end dem jeg ellers er vant til i Odense. Det er skide charmerende, og kan virkelig anbefales hvis du kommer i nærheden af disse kanter!

Jeg så en gudesmuk kjole i et vindue. Kan ikke huske butikkens navn, men tror den hedder Mozart i Skagen centrum. Efter at have kigget lidt rundt i butikken, blev jeg nødt til at prøve den. Og Jesus hvor var den bare flot! Den var MEGET nedringet, men tænker at det sagtens kan ordnes med en lille fin blondtop-et-eller-andet indenunder. Desværre var den også meget lang, og skal lægges op. Endnu mere desværre, så er den dyr. 600 kr for en kjole, hvilket er lidt for meget lige pt at give for den for mig. Men her, nogle timer efter jeg har prøvet den, drømmer jeg stadig om den. Til sommer skal jeg til 110 (50 + 60) års fødselsdag, to studenterfester, en 80års, en tur til Schweiz hvor jeg tror vi skal have gallamiddag den sidste aften.. Og så er den bare så smuk at jeg gerne vil leve i den lige nu! Den virkede også dejlig behagelig at have på, selvom der var 53 % polyester i den. Det er ellers ikke noget jeg er så god til. OG.. Jeg har fundet den 30 kr billigere end i butikken. Der er jo kun ting der taler for at jeg skal have den kjole!

Ps. Jeg har lige opdaget Stylepit.dk. Den side er jo genial!! Og hvis jeg kunne/havde flere penge, så havde jeg købt mig ludfattig derinde.

Gudesmuk kjole fra Skagen <3

Gudesmuk kjole fra Skagen <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maxikjoler - til hverdag og ikke kun til fest