A nice daywear-outfit

Skokigning med en veninde

Sidste weekend (eller var det forrige?) havde min kæreste og jeg besøg af hans bedste ven og hans kæreste. De to er også blevet mine venner, og jeg var med E. ude og se på butikker i Odense C. Det er et stykke tid siden jeg sådan rigtig har shoppet og haft en at tale om tøj med, så det var skønt at have hende på besøg. Især mens drengene gik og underholdte sig selv!

Vi var blandt andet i Magasin, og vi kom ’tilfældigvis’ forbi deres skoafdeling. E. er åbenbart ligeså vild med sko som jeg er, så vi fik prøvet et par stykker og min veninde var lige ved at købe nogle med hjem.

Se her hvad vi blandt andet fandt:

Super fede ridestøvler fra Ralph Lauren.

Super fede ridestøvler fra Ralph Lauren.

De perfekte sko til glimmeronsdag! De var desværre for store til mig :(

De perfekte sko til glimmeronsdag! De var desværre for store til mig 🙁

Jeg mangle da et par leopardplettede sko! Det er DET jeg gør :D Igen, disse sko var for store, og jeg gad ikke spørge efter dem i mindre størrelse.

Jeg mangle da et par leopardplettede sko! Det er DET jeg gør 😀
Igen, disse sko var for store, og jeg gad ikke spørge efter dem i mindre størrelse.

Og nu til noget helt andet .. Eller, en anden dag:

I går, fredag, var jeg i Vestjylland med mine forældre og mormor. Vi kom forbi nogle lystfiskerbutikker, og en alt-mulig-butik. Og nu tænker du måske, her kan man da ikke få pæne sko? Men jow, det kan man! Ét par fandt jeg. Og hvor var de fine! Lige den rette mængde sailor-sko kombineret med det feminine. Og så i MØRKEBLÅ! Oh, kærlighed!

IMG_2453

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A nice daywear-outfit