Jeg har købt en ny jakke !

Catwalktendenser ala Modemagasinet IN – blomster

Jeg fik fingre i modemagasinet IN takket være min mor i går. Har glædet mig til at se denne måneds blad, da de skriver om de nye tendenser og de nyligt overståede modeuger og modeshows. Derfor vil jeg lave en række indlæg som behandler hvad IN mener er 10 skarpe tendenser, og give min mening til kende os disse.

Blomster

Det er forår, og der er blomster i modebilledet. Igen. Jeg kan ikke huske hvor stort det var sidste år, men for nogle år siden gik et modemagasin næsten amok over blomster, da det faldt sammen med en blomsterfestival i England. ALT skulle gerne være blomstret, og friske farver og vi skulle have en følelse af forår igen. På den ene side skønt, på den anden side .. For blomstret. IN selv har givet nogle fine bud på hvordan man inkorporere blomstertendensen i sin garderobe, men jeg synes sku det bliver for blomstret og for sødt. Jeg er ellers meget feminin i min stil, og elsker et feminint udtryk og vil elske at springe i en blomstret kjole og lege forårs-romantiker. Men en blomstret skjorte, eller sweatshirt? Naaaah, der strammer de den.

Jeg har sammensat en kollage af forskellige items jeg (måske) kunne finde på at trække i. Er lidt skeptisk med de blomstrede leggins, men jeg overvejer at finde nogle til min ‘hjemmegarderobe’, og få den måde få et farvepint på en ellers afslappende dag.
Er ret vild med øreringene (bagved den blå kjole. Desværre blev de ikke tydeligere), halskæden .. Og skoene 😀 De har ikke så meget at gøre med blomster, men de er fede. Og de er pink! Og jeg er vild med dem! Heldigvis har jeg et par der minder om dem.

Blomster til blog

Blå kjole fra Debenhams, Hvid blomstret kjole fra Giambattista Valli, Hvid blomstret top, Joe Rain B, Leggins, bodycentral.com, Pink Converse All Star, Ur, Miss Selfridge, Halskæde, amazon.com, Øreringe, artisanddesigngallery.com

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har købt en ny jakke !