Catwalktendenser ala Modemagasinet IN - Tennis

Catwalktendenser ala Modemagasinet IN – rødt

YES ! Rødt er in igen, og hvilken glæde! Med min sarte og meget lyse hud, har jeg undgået at gå i rød. Men jeg har efterhånden fundet nogle nuancer der passer mig virkelig godt, og jeg elsker farven! Desværre rummer mit skab ikke så meget rødt endnu. Jeg er på jagt efter drømmekjolen (gerne ala den på billedet), og jeg håber at det bliver i denne sæson jeg finder den.

Rød for mig, er en var farve og spreder glæde med at være på en eller flere beklædningsdele. Den er smuk, feminin og klassisk. Især til kvindelige kjoler med et A-skørt. SÅ SMUKT!

Er man ikke ligeså meget til rød som jeg, eller kører en meget afslappet stil uden en rød kjole, trøje, blazer eller bukser, findes der mange alternativer: Øreringe, tasker og sko. Uhh, røde sko. Eller Louboutin sko. Må man godt have sådan nogle stående på sin hylde selvom man ikke kommer til at gå i dem? Som i nogensinde? Som i, bare fordi de er virkelig smukke og nærmest kan være en kunsgenstand?

IMG_1670

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Catwalktendenser ala Modemagasinet IN - Tennis