Slå et slag for .. at klæde sig pænt på når man skal ud i verden

Jeg har købt en ny jakke !

.. og jeg er fristet til at sætter hjerter i overskriften!! For den er bare SÅ flot!

Jeg besøgte min bedste veninde i Esbjerg fra tirsdag til torsdag, og hun viste mig en virkelig smuk, enkel og elegant jakke. I lyserød/pudder-farvet! Åh, mit hjerte smeltede! Og ja, det kan sagtens lade sig gøre overfor en jakke til de der skulle undre sig!

Jeg overvejede om den skulle være i hvid. Den blev fin og sart mod mit meget lyse ansigt og mit mørke hår (gad vide om jeg kunne gå for en moderne Snehvide? Jeg skal bare have rosenrøde læber også!), men jeg har en frygt for hvide jakker. Jeg er simpelthen bange for at grisse den til. Nej, jeg ruller mig ikke i jord eller græs, men når den er så sart, så kan man se selv det mindste snavs på den. Hvor jeg tænker, at den pudder-farvede er lidt mere ‘modstandsdygtig’. Plus, denne farve er der ikke så mange der ejer en jakke med, og jeg håber at kunne være en “her-kommer-jeg-og-jeg-er-i-pudder-farvet-jakke”-agtigt. Derudover har jeg planer om at anskaffe mig en ræv via min kæreste som er jæger. Kan få den billigt, og jeg er sikker på at ræven er blevet skudt ordentligt! Den ville være SÅ smuk til den jakke!

Skærmbillede 2014-02-21 kl. 09.04.33

Se hvor smuk den er <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Slå et slag for .. at klæde sig pænt på når man skal ud i verden