Catwalktendenser ala Modemagasinet IN – Tennis

Sportstøj, eller noget der ligner, er trådt ind i modebilledet igen. Der er rig mulighed for en afslappet og laidback-stil, og noget ikke alt for tætsiddende tøj, hvilket er skønt.
Jeg har dog mine forbehold. Synes, at de kvinder som kan bære et afslappet sæt (om det er sportstøj eller ej) og samtidig ser enormt cool ud med det, er super seje. Selv vil jeg ikke hoppe ud i tennis-trenden med hele mit outfit, men hellere iføre mig nogle elementer af trenden. F.eks. et skaterskirt eller nogle af de fede sko man kan få, med sportslige referencer. Er særlig glad for Converse All Stars, som har jeg tre par af og elsker! Også selvom de er dårlige for min ryg at gå i, og jeg tydeligt kan mærke forskel fra de flade såler i All Stars, og i mine Ecco sko. Men nok om det.

Alt i alt: Tendensen er egentlig lækker nok, jeg bruger den bare ikke selv. Men god fornøjelse derude med at implementere stilen.

IMG_1678

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Catwalktendenser ala Modemagasinet IN - Sort og hvid