Catwalktendenser ala IN - Metallic

Catwalktendenser ala Modemagasinet IN – Sort og hvid

 

 

 

 

 

 

 

Det er ikke noget nyt, og sort er stadig den nye sorte, og den bliver kun i enkelte sæsoner afbrudt af f.eks. blå som det var tilfældet for nogle år siden. Sort er klassisk, tidsløst og elegant. Og sammensat med hvid, er der lagt op til elegance over hele linjen. En af mine yndlingsbeklædningsdele i disse to farver er en stribet tshirt. Jeg har været heldig at finde en som sidder perfekt, og som jeg altid føler mig godt tilpas i. Og så kan jeg godt lide den følelse af elegance og Coco Chanel jeg får når jeg ifører mig den xD

Det måske mest kendte beklædningsstykke i sort er ”den lille sorte”, kjolen som enhver kvinde med respekt for sig selv MÅ have hængende i sit skab (og bruge). Sort og hvidt er lækkert, klassisk og ja, sindsygt elegant. Eneste minus: Mange i Danmark vælger at iklæde sig de sorte klæder, og det bliver sku så trist at se på. Selv går jeg meget sjældent i sort i min hverdag, men ender næsten altid i den lille sorte til fest. Jeg har fundet en genial kjole fra H&M for nogle år siden med fælser ned af maven så eventuelle deller og oppustethed forsvinder. Den sidder perfekt, og den er lækker at have på.

I januar sendte Go’ Morgen Danmark et indslag med sort tøj, og hvordan man kombinerede det. Jeg indrømmer gerne at det var smukt og elegant, men det var sku også lidt kedeligt. Farver påvirker humøret i en sådan grad, at man kan få en bedre dag, ved at iføre sig en farve. Derudover (mener jeg), at iføre man sig en stærkt og kraftig farve en dag man skal fremføre en præsentation eller oplæg, så vidner det om en selvsikkerhed og en ro i sig selv som jeg synes sort ikke giver på samme måde. Selvom et sort outfit kan bæres med den største selvtillid, så lægger jeg personligt mere mærke til folk i strålende farver, hvorimod folk i sort går i et med flokken.

IMG_1669

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Catwalktendenser ala IN - Metallic