Catwalktendenser ala Modemagasinet IN - blomster

Catwalktendenser ala IN – Metallic

Nr. 2 på listen over 10 skarpe modetendenser i 2014 finder vi Metallic. Ved første øjekast tænkte jeg “spændende. Betyder det også glimmer og glitter og at det er nemmere at få fat i det?” Da jeg så så på billederne var jeg tilbage i 90’erne, Aqua og Boybands. Dejligt med lidt nostalgi (jeg er en sucker for 90’er musik og boybands!), men tøjet? Jow, det har absolut sin charme, men jeg går ikke i det i dag.

Dog er der enkelte elementer jeg måske godt kan lide. Sko f.eks. Sko med metal er flot synes jeg. Selvom jeg mest er til guld, så synes jeg faktisk de flotteste er sølv. Ellers synes jeg tendensen minder lidt for meget om det shiny læderstof alle går med, og det brøds jeg mig virkelig ikke om!
Alligevel synes jeg at de nedenstående guldbukser er en lille smule fede. Jeg ville aldrig selv trække i dem (jeg har haft et par leggins i guld liggende i mange år som er brugt én gang, til et kostume), men det er et meget friskt pust i den ellers så sorte mode.

IMG_1609Kjole, spoiledbrat.com, Guld Bukser, Saint Laurent, Høje Hæle, Bcbgmaxazria, Gladiatorsandaler, Diane Von Furstenberg, Taske, Marc be Marc Jacobs, Clutch, Yves Saint Laurent, Ørestikker, Chanel.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Catwalktendenser ala Modemagasinet IN - blomster