En hyldest til Karen Thisted - Så skal der leves!

En hyldest til Trine Dyrholm

Hvis jeg skal nævne en dansk skuespillerinde som jeg virkelig beundrer, så er det Trine Dyrholm. Jeg ved egentlig ikke noget om hende, men jeg synes hun har et enormt talent (som særlig kommer til udtryk i Hævnen og tv-serien Arvingerne) og hun har en udstråling der siger spar to på den helt rigtige og lækre måde!

Trine Dyrholm

Hun er en af de kvinder som ser bedst ud med kort hår, og for mig at se er det korte hår (som vi ser det i Arvingerne) heldigvis begyndt at blive et varemærke og Dyrholm: Det tilbagetrukne blonde hår som indrammer hendes ansigt på fineste vis, men uden det bliver for tøset og putte-nuttet. Hun har en masse power over sig, og jeg får en følelse af at hun er en stærk kvinde og har en stærk personlighed.

c620615ce3234d188ae86b28b54cc7dc_8851985758h

Min absolutte yndlingskjole fra serien Arvingerne. Og den klæder Trine Dyrholm helt ekstremt godt: Der er power bag hende, og hendes fødselsret som storesøster træder virkelig i kraft med denne kjole, og dette afsnit af serien.

Hun er den mest prisvindende danske skuespillerinde på dansk jord, og det er velfortjent som tidligere skrevet. Samtidig virker hun dejlig jordnær og som en sympatisk person, og en man godt kunne drikke en kop kaffe med, på en helt almindelig onsdag.

Jeg er vild med hendes stil, hendes stil og ynde og mange af de roller hun har taget på sig indenfor de sidste 5-10 år (der er jeg begyndt at se de film/serier hun er med i) og jeg håber at hun bliver ved med at udfolde sit talent på lærreder og tv-skærme de næste mange år.
Først vil jeg glæde mig til næste sæson af Arvingerne som er klar i januar 2015.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En hyldest til Karen Thisted - Så skal der leves!