Quit Birkenstok - Buy Ecco

Blege skuespillerinder

Som jeg efterhånden har nævnt i nogle indlæg, så er jeg igang med serien Gossip Girl. Jeg er nu gået til sæson seks, så jeg er snart færdig. Min begejstring for serien er blandet, for nu synes jeg snart ikke de kan trække den længere. Men alligevel .. Alle de intriger og skandaler og tøse-fnidder. Det er dejligt.

Hvad jeg lagde særlig mærke til ved de første to afsnit af sæson seks, er Georgina Sparks. Jeg synes egentlig ikke hun er noget særligt i serien, hverken i udseenede eller påklædning. Men i virkeligheden er hun blændende! Og så er hun bleg! Og hvor er det bare flot! I afsnit to er hun til fest, og huden, læberne og håret minder faktisk ret meget om snehvide. Og hendes mørke kjole til at understrege hendes porcelænsfarvede hud understreger det for alvor. Og jeg synes virkelig det er pænt!

Jeg synes det her billed er SÅ fint. Man ser ikke hendes blege ud helt så tydeligt som de andre billeder, men billedet er så smukt, rent og enkelt. Looove <3

Jeg synes det her billed er SÅ fint. Man ser ikke hendes blege ud helt så tydeligt som de andre billeder, men billedet er så smukt, rent og enkelt. Looove <3

Mit yndlingsbilled som jeg fandt til dette indlæg. Her kommer blegheden VIRKELIG til syne. Og de røde læber er lige prikken over i'et. Det er smukt, kvindeligt og lækkert!

Mit yndlingsbilled som jeg fandt til dette indlæg. Her kommer blegheden VIRKELIG til syne. Og de røde læber er lige prikken over i’et. Det er smukt, kvindeligt og lækkert!

tumblr_m0hfhcNr0M1r1zp5lo1_400[1]

Kendetegnene for Georgina: Store øjne omgivet af mørk makeup og den blege hud. Suk..

Her, helt dagligdags med lille Milo :)

Her, helt dagligdags med lille Milo 🙂

tumblr_m2dmjjk6WX1qjmre8o1_500[1]

Og hvorfor denne fascination af denne bleghed? Det skal jeg sige dig: Jeg er selv bleg som et lagen. Hvis jeg ikke har brugt selvbruner, så er (især) mine ben næsten så blege at man skal bruge solbriller for ikke at blive blændet. Jeg synes egentlig det er pænt, at være lidt brun. Ikke for brun, for det synes jeg ligner man har haft en affære med et solarie liiidt for længe. Men sådan sommerbrun som mange bliver det på ferier eller af at ligger herhjemme i sommervejret.
Jeg selv, har meget svært ved at tage sol. En ting er at min hud er mega sart, så jeg skal virkelig passe på den. Noget andet er at jeg bare skal ligge ude læææænge for at få den mindste farve. Noget tredje er, at jeg tager noget medicin som gør, at jeg ikke må få for meget sol, da medicinen og dens virkning dermed aftager. Den er livsnødvendig, så endnu engang skal jeg passe ret meget på, undgå solen mellem 12 og 15 og tage solcreme på hver gang jeg er ude. Gerne en faktor 30. Og netop fordi det er så svært for mig at blive brun, så er jeg så glad for at en som Georgina er så smuk bleg. Hun kan bærer det, og stylisterne tager hensyn til dette i påklædningen til serien. Og hun viser, at man sagtens kan være bleg og smuk! Og hvor er det lækkert!

For syv år siden blev min veninde model. Hun fortalte at hun ikke måtte tage sol, da hun så ikke kunne bruges til photoshoots eller cat-walks. Og det gjorde mig faktisk virkelig glad! Hun har før været glad for solen, og er det nok stadig, men at hun, ligesom jeg, skulle være påpasselig med solen, var rart at vide for mig. Hun kiggede heller ikke underligt på mig hvis jeg ikke ville sole mig (det er der nogle enkelte der har gjort), og forstod fuldt ud min opmærksomhed omkring solcreme (okay, min mors opmærksomhed på det tidspunkt) og min hang til skygge. Og det var skønt!

Derfor: Der må flere blege skønheder ind i modebilledet! Serena og Blair fra selvsamme serie er også forholdsvis blege, men slet ikke på Georgina-niveau.
Jeg har lige pludselig fået en ny kærlighed for Georgina Sparks (som jeg før har hadet). Derfor er en af mine næste missioner også, at finde flere blege offentlige personer som ikke er blege (ha ha) for at sige nej tak til solen, og ja tak til faktoren!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Quit Birkenstok - Buy Ecco