Hvad farver gør for dig/derfor skal du gå i flere farver

En virkelig fed vinterjakke + Selected har noget virkelig godt personale!

Da jeg tidligere i dag skulle i fitnessdk og træne, gik jeg forbi Selected. I forbifarten så jeg en mørkeblå vinterjakke, som jeg heldigvis lige skulle se lidt nærmere på. Det endte med at jeg kom i kontakt med en super sød ekspedient som fik mig til at prøve jakken (og en anden jakke) samt et gråt uld tørklæde. Før jeg fortæller mere, skal I næsten se et billed.

Skærmbillede 2014-09-25 kl. 14.45.15For det første er jakken virkelig flot! Den virker meget tung i sit look, men på den fede måde. Jeg tror den vil egne sig helt perfekt til en aften i byen.

Som I måske kan se udfra billedet, så er jakken oversize. Min nuværende vinterjakke er tætsiddende, og jeg er også mest til det tøj som sidder tæt og ikke ligner et telt på mig. Men den her jakke .. It’s growing on me! Da jeg fik den på føltes det lidt akavet, men efter lidt tid vænnede jeg mig til den. Og den er stadig i mange tanker her, mange timer senere.
Den er enormt smuk med et gråt uldtørklæde, og jeg overvejer kraftigt om jeg skal have en vinterjakke nr. to.

Derudover er jeg STOR fang af personalet i Selected. Godt nok har jeg kun besøgt den i Odense Rosengårdscentret, men jeg er altid blevet mødt med smil og kompetente råd til sammensætning af tøj eller andre gode råd. Besøget i Selected tidligere var absolut ingen undtagelse: Pigen jeg snakkede med var virkelig sød og hjælpsom, også selvom hun vidste jeg ikke ville købe noget. Hun gav sig tid til at se på mig mens jeg prøvede, og kom med sin ærlige mening i de to jakker jeg prøvede. Bagefter fik vi os en snak om farver, vinter, vinterjakke og ganske kort om min ferie til Italien. Deres tøj er virkelig fedt, og jeg vil gerne støtte en butik med lækkert tøj, lækker kvalitet og enormt dejligt personale. Og det synes jeg alle andre også skulle, da denne butik virkelig kan anbefales!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad farver gør for dig/derfor skal du gå i flere farver