Bør jeg have mig en kimono?

En ny (for mig) og billig internethandel

Jeg har opdaget en ny side hvor man kan købe tøj. Kan ikke lige huske hvordan jeg fandt siden, men jeg kiggede lidt rundt på den og jeg har (mentalt) købt halvdelen. Der er jo bare SÅ meget (egentlig ikke, men det bilder jeg mig selv ind) som jeg mangler!

Siden hedder lightinthebox.com og der findes alt mellem himmel og jord. Der er i hvert fald mange ting. Så jeg tror det er en side jeg vil udforske lidt mere henover sommeren 🙂

Blandt andet denne kjole:

Se hvor smuk den er! Den fås i mange forskellige farver, og koster kun (på udsalg) 79 kr :O Det er lige til at have med at gøre ! Eneste minus: Den er blandt andet af polyester, men der står ikke hvor MEGET polyester. Og jeg er ikke venner med polyester.

Se hvor smuk den er! Den fås i mange forskellige farver, og koster kun (på udsalg) 79 kr :O Det er lige til at have med at gøre !
Eneste minus: Den er blandt andet af polyester, men der står ikke hvor MEGET polyester. Og jeg er ikke venner med polyester.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bør jeg have mig en kimono?