Et godt fundament er vigtigt / sådan finder du den rette BH

Jeg har fundet den: En perfekte trænings/weekendskuffert

I et tidligere indlæg (her) fortæller jeg kort om min skæve ryg, og at jeg leder efter en flot rygsæk til mit træningstøj. Det ønsker har jeg lavet om, så jeg leder efter en kuffert til samme formål. Jeg har allerede nu en lille kuffert, som jeg bruger til min træning, men den er begyndt at købe dårligt. Desuden har jeg ikke nogen størrelse kuffert som er god til en weekend. Jeg ender altid med enten at tage min for lille træningskuffert med, også skal jeg slæbe på en poser udover kufferten for at få plads, eller også tager jeg min store kuffert med, som har alt for meget plads. For som mange andre piger, så pakker jeg aldrig let! (Og jeg holder mig til Coco Chanels gamle motto ‘en rigtig dame pakker aldrig let’ når jeg skal retfærdiggøre det overfor andre!)

I forgårs, lørdags, blev mine bønner så ENDELIG hørt: Jeg fandt den flotteste lilla kuffert fra Eastpak i en butik i Rosengårdscentret. Bare farven gjorde mig glad og forelsket. Jeg kiggede nærmere på den, og den er inddelt i mange forskellige rum, hvilket jeg søger til min træningstaske. Det er nu megt rart at kunne lægge det sure tøj og eventuelt rent tøj væk fra hinanden. Den var heller ikke særlig stor, men lige det større end den træningskuffert jeg har nu.
Jeg var som sagt forelsket og klar til at købe den! Jeg havde sat 400-500 kr af til en kuffert, og var forberedt på at det skulle jeg af med til den. Da jeg så kigger på prisskiltet får jeg et lille chok: 900 kr!! Puha, det er altså mange penge. Også selvom den er pæn.

Mit store dilemma er så .. Jeg har ret meget brug for den takse: Den gamle træningskuffert har fulgt mig i mange år, men er ved at køre dårligt. Og jeg er ikke sikker på at det kan betale sig at skifte hjulene på den. Plus, den nye flotte lilla taske er større, og jeg kan allerede nu se hvor mange gange jeg kommer til at bruge den, bare de næste par måneder (med min kæreste til Sorø på weekend, til Skagen med min familie, måske til Esbjerg til min veninde, måske på sommerferie et sted ude i det ganske danske land og på cruise med min veninde på Oslo-båden til september). Og selvfølgelig to-tre gange om ugen når jeg træner.
Konklusion: Hvis jeg stadig tænker på meget over den de næste to (måske egentlig bare en enkelt) uger, så skal jeg have den. Hvis jeg får den brugt SÅ meget som jeg regner med, så er den prisen værd!

Måske lidt spejder-agtig, men praktisk, lilla og lige til mit behov!

Måske lidt spejder-agtig, men praktisk, lilla og lige til mit behov!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et godt fundament er vigtigt / sådan finder du den rette BH