Sommertid er nederdeltid

UGG støvler – Og hvad de ikke gør for dig

I mange år har folk i verden gået i UGG støvler. Og med folk, mener jeg kvinder. Og i alle de år jeg har kendt til dem har jeg undret mig: Hvorfor? For mig at se er det sutsko. Der er ingen støtte i skoen, hvis det regner det mindste SUGER de vandet til sig og bliver våde og ulækre (forestiller jeg mig i hvert fald, for jeg har aldrig gået i dem), og de er ikke særlig pæne for mig at se. Alligevel går mange, kendte såvel som ukendte med støvlerne. Og det både sommer og vinter (i hvert fald i Hollywood). De bruges både med shorts, lange bukser og nederdele.

Den massive kendisbrug af støvlerne, ændrer dog ikke på at det ligner en bjørnefod kvinder verden over ifører sig. Støvlerne minder i hvert fald mig om en hævet fod, og hyggesko. Og for min skyld, må alle gerne beholde skoen derhjemme og bruge dem som hyggesko.  Og KUN som hygge sko!

celebrities-wearing-uggs-598x340

Eksempler på kendisser som går i UGGstøvler. Og jeg synes altså ikke det er pænt. SPECIELT ikke til kjoler og nederdele!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommertid er nederdeltid