Jumpsuits

Læderbukser, og læder generelt

Jeg har meget svært ved hele lædertendensen. Både med nederdele, bukser og kjoler. Kun en enkelt gang har jeg set en kvinde (her i Odense) som rockede en læderkjole. For satan hun så godt i ud den! Ellers, så synes jeg ikke det er særlig pænt med læderbukser og lædernederdele. Især ikke hvis det ikke er ægte læder, men i stedet plastic-efterligninger.
Jeg tror det er det shine som især fake læderbukser har, som jeg ikke er vild med. Jeg får tanker i retning af S/M og Fifty Shades of Grey, og det har jeg ikke lyst til at have i min gaderobe. Og så har jeg en eller anden ide om, uden aldrig at have afprøvet den, at læderbukser er skide svære at få på. Jeg synes jeg har rigelig ‘besvær’ med at hoppe op og ned i mine nyvaskede skinnyjeans, og har ikke brug for mere med eventuelle stramme læderbukser. På den anden side, andre bukser som består af plastic er ligeså nemme/svære at få på som skinnyjeans.

Jeg får allermest associationer til Ross fra Venner, i det afsnit med læderbukserne: Man sveder om benene, skal på toilettet, og derefter have dem på igen. Men fordi benene er hævede, så lykkes det ikke. Er dog ikke klar over hvorvidt det rent faktisk er sådan, eller Ross bare er uheldig.

Hvad der måske virker paradoksalt i denne sammenhæng, er min store trang til læderjakker, gerne i plastic. Synes de er sindsygt fede, og jeg leder i skrivende stund efter en erstatning til min gamle jakke som er gået i stykker.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jumpsuits