En hyldest til mine gamle jeans

Sammenlignet med Kate Middelton

091912-kate-middleton-style-moments-700

Et lille udvalg af det tøj Kate Middletong er blevet set i indtil videre i 2014. Elegancen går igen på hvert billed!

Et lille udvalg af det tøj Kate Middletong er blevet set i indtil videre i 2014. Elegancen går igen på hvert billed!

Jeg er stadig til konference i Schweiz. I går havde vi barbecue-aften med grill mad. Super lækkert! Jeg kom til at sidde ved bord med Stola fra Kypern. Dejlig kvinde! Da vi hentede mad, spurgte hun efter mit navn. Hun ville kalde mig Quiik (ved ikke hvordan det staves, men sådan lyder det). Ordet betyder smilehuller på græsk, og dem lagde hun meget mærke til ved mig. I sammen åndedrag sagde hun at jeg mindede om Kate Middleton. KATE MIDDLETON!!!! Som i, den kommende dronning af England!! Jeg er royalist, så jeg blev vildt beæret og glad! Så da vi begge havde taget mad og skulle til at  Sætte os ned, gav jeg hende et kæmpe kram. Synes det var SÅ sødt af hende! Og jeg lever enormt højt på den kommentar resten af tiden hernede tror jeg!

Her til morgen står jeg så op sammen med mine to venind og værelseskammerater, og AK siger at min stil også minder lidt om Ate Middleton: professionel og pæn. Hallo mand! Tal lige om at der ikke længerne er plads til mit ego i bygningen!

At der er sket meget andet dejligt og lækkert hernede (jeg så f.eks. min højt savnede kæreste i går!!) gør bare at jeg ikke er til at skyde igennem idag!

OG JEG ER BLEVET SAMMENLIGNET MED KATE MIDDLETON XD !!!!!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En hyldest til mine gamle jeans