En ny (for mig) og billig internethandel

Quit Birkenstok – Buy Ecco

.. for Jesus hvor er de grimme! Hvor komfortable de er LYSER jo direkte ud af skoen. Jeg går meget ind for komfort i sko, og det er meget sjældent at jeg går i helt flade sko. Min ryg brokker sig når jeg gør det, så det lader jeg simpelthen bare være med. Derfor siger min comfort-hjerte at det er super fedt at disse sko kommer frem og bliver ‘accepteret’ som hverdagssko. Men mit mode-hjerte skriger af sine lungers fulde kraft, fordi jeg synes de er grimme. Nej, det er ikke verdens grimmeste sko, men det er godt nok heller ikke verdens pæneste.

De er lidt mere okay når de er hvide, men de er jo ikke pæne!!

De er lidt mere okay når de er hvide, men de er jo ikke pæne!! Der er lidt for meget sygeplejerske over dem synes jeg.

Jeg mener at komfort og mode kan mødes i en højere forening, og man kan undgå en masse ryg-og fodproblemer hvis man vælger de komfortable sko. Ecco er et fantastisk eksempel på at de to ovenstående ting kan blive gift og fungere udemærket sammen! Mange af mine egne sko er af Ecco. Og ja, de er dyrere end andre sko. Men til gengæld holder de sig pæne de næste mange år. Har et par høje hæle som jeg købte i 2.g som stadig fremstår som nye. Og jeg har gået ret meget i dem! Derudover har jeg et par sko som jeg har haft i cirka to år. Har travet Rom, Jerusalem København, Odense og Svendborg tyndt med de sko, og de er stadig virkelig pæne!
Ecco sko kan købes billigere til Ecco Walkathon den sidste weekend i august i København. Der er dog virkelig meget rift om alle skoene, og det er restpartier så man skal være hurtigt.

Sindsygt smukke sko. Også i gul!!

Sindsygt smukke sko. Også i gul!!

Ecco er virkelig begyndt at lave sko med farver. Et eksempel er de ovenstående, disse blå skønheder og nedenstående gule ballarinaer. Loooove :D

Ecco er virkelig begyndt at lave sko med farver. Et eksempel er de ovenstående, disse blå skønheder og nedenstående gule ballarinaer. Loooove 😀

For at det hele ikke skal være høje hæle det hele, er her to eksempler på hvordan flade sko kan se ud.

For at det hele ikke skal være høje hæle det hele, er her to eksempler på hvordan flade sko kan se ud.

.. og også et eksempel på loafers!

.. og også et eksempel på loafers!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En ny (for mig) og billig internethandel