Jeg har fundet den: En perfekte trænings/weekendskuffert

En grå dag, nu med orange blazer – outfit of the day

Dagen i dag er grå. Både personligt, men også når man kigger ud af vinduet. Vejret er omskifteligt ligesom mit humør i dag, og det er fristende bare at blive hjemme i mine sweatbukser med zebramønster.

Alligevel er jeg kommet i skole, og ikke i den sorte trøje jeg startede med at tage på da min dag begyndte. Nej, jeg har iført mig en orange blazer. Nå! Selvom mit humør skifter fra den ene yderlighed til den anden både i går og i dag, så betyder mit farverige tøj (og at jeg føler mig ufattelig godt tilpas i det) at jeg bedre kan komme igennem min dag. Og jeg smiler endda også 😀 Det er en fantastisk følelse!

(næsten) samme outfit som i dag. Plus duckface, thumbs up og vaskemaskine :)

(næsten) samme outfit som i dag. Plus duckface, thumbs up og vaskemaskine 🙂

Dette billed er godt nok taget for snart et år siden. Det var efter et besøg på sygehuset, hvor jeg fik at vide at jeg kunne undgå operation. Plus, det er næsten det samme tøj som jeg er iført idag. Jeg har bare cowboybukser på istedet for nederdel, øreringe formet som en sommerfugl, og et halstørklæde med mønster, holdt i jordfarver. Og Jesus hvor det virker godt på humøret og på selvværdet på en ellers dårlig dag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har fundet den: En perfekte trænings/weekendskuffert